Stalpi RETRACTABILI automati | Stalp-retractabil.ro

Stalpi RETRACTABILI automati

Stalpi retractabili automati sunt stalpi retractabili a caror ridicare si coborare este realizata de un mecanism automat. Prin intermediul unei telecomenzi sau al unei cartele de acces, stalpii primesc semnale pentru a se lasa in jos sau pentru a se ridica, oferind acces sau, dimpotriva, restrictionandu-l.

Acesti piloni extractabili sau stalpi retractabili automati au coborarea si ridicarea realizate intr-un timp foarte scurt (cateva secunde). Un microprocesor incorporat intr-un stalp automat primeste semnale si incepe actiunea care vizeaza oferirea sau restrictionarea accesului autovehiculelor.

Orice model de stalpi retractabili automati este foarte practic, fiind usor de instalat si de utilizat. Pentru vizibilitate ridicata, orice stalp retractabil automat poate fi accesorizat cu una sau mai multe benzi reflectorizante sau cu sistem intern de iluminare.


Preturi aici !


Afişare 1 - 15 din 54 (4 pagini)

Stalpi RETRACTABILI automati

stalpi retractabili automati, stalpi retractabili, stalp retractabil automat, stalp retractabil, stalp automat, stalpi automati, stalp delimitare, stalp restrictionare, stalpi restrictionare, stalp, stalpi, pilon extractabil, pilon retractabil, pilon restrictionare acces, bolard restrictionare acces, bolard automat, pilon automat, cilindru automat