Stalpi RETRACTABILI manuali | Stalp-retractabil.ro

Stalpi RETRACTABILI manuali

Stalpi retractabili manuali sunt stalpi retractabili care se coboara si se ridica pentru a permite accesul auto prin intermediul unei chei triunghiulare. Mecanismul acestor bolarzi manuali care permite coborarea si ridicarea sunt realizate cu o cheie triunghiulara, oferind astfel acces liber atat pentru persoane, cat si pentru autoturisme.

Un stalp retractabil manual este alegerea potrivita pentru zonele in care se doreste restrictionarea totala sau partiala a accesului auto, fara a impiedica buna desfasurarea traficului pietonilor. Pe langa functia de restrictionare acces auto, acesti stalpi manuali cilindru au rolul de a imbunatati aspectul zonei in care sunt amplasati.

Stalpi retractabili manuali sunt pilono care pot fi confectionati din diverse materiale si pot avea numeroase culori. Ei reprezinta o solutie in ceea ce priveste delimitarea spatiilor si restrictionarea accesului auto. Toti acesti stalpi retractabili manuali se coboara si se ridica doar prin intermediul unei chei triunghiulare.


Preturi aici !


Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Stalpi RETRACTABILI manuali

stalpi retractabili manuali, stalpi retractabili, stalpi manuali, stalpi restrictionare acces, bolarzi manuali, cilindri, piloni manuali, bolard restrictionare acces, pilon restrictionare acces, pilon, bolad, cilindru, stalpi, stalp