Totemuri | Stalp-retractabil.ro

Totemuri

Totemuri sunt modele de coloane electrice folosite pentru realizarea legaturii dintre instalatia electrica si nisa de bransament. Utilitatea lor se face vazuta in zonele in care se doreste restrictionare totala sau partiala a accesului auto.

Totemuri sau bolarzi electrici sunt potriviti pentru realizarea unei retele de cilindri automati, care asigura control si siguranta in interiorul unui spatiu. Acesti piloni electrici sunt solutia pentru zonele in care se doreste restictionarea accesului auto fara a aduce vreo modificare traficului pietonal.

Orice totemuri de acest fel trebuie montati numai de catre persoane autorizate deoarece reprezinta un pericol important pentru cei care nu au experienta in domeniu.


Preturi aici !

Nu sunt produse în această categorie.

Totemuri

totemuri electrici, totemuri, totemuri restrictionare acces auto, totemuri restrictionare acces, restrictionare acces auto, cilindri automati, cilindri, piloni electrici, piloni, bolarzi electrici, bolarzi, bolarzi restrictionare acces, piloni restrictionare acces, totemuri coloane electrice, coloane electrice