Stalpi FICSI | Stalp-retractabil.ro

Stalpi FICSI

Stalpi ficsi sunt modele de bolarzi folositi pentru delimitarea unui spatiu si pentru restricitionarea accesului in interiorul acelei zone. Ei pot fi confectionati din metal, cauciuc sau plastic rezistent, iar inaltimea lor difera in functie de nevoile si aspectul zonei.

Acesti stalpi ficsi sunt solutia potrivita pentru zonele in care se doreste restrictionarea totala sau partiala a accesului autoturismelor. In ceea ce priveste accesul pietonal, niciun pilon nu ii poate schimba cu nimic fluxul. Stalpi ficsi sunt stalpi ornamentali, care pot fi amplasati in numeroase zone, indiferent de design.

Un stalp fix amplasat in anumite zone ofera un plus in aspectul arhitectural. El este o forma de stalp ornamental, un cilindru care ofera atat control acces, cat si un plus in stilul arhitectural al spatiului in care este montat.


Preturi aici !


Afişare 1 - 15 din 27 (2 pagini)

Stalpi FICSI

stalpi ficsi, stalp fix, stalp ornamental fix, stalpi ornamentali ficsi, stalp ornamental, stalpi ornamentali, stalpi delimitare spatii, stalp restrictionare acces, stalp delimitate, stalp restrictionare, restrictionare acces auto, restrictionare acces, cilindru, pilon, bolarzi