Stalpi ornamentali | Stalp-retractabil.ro

Stalpi ornamentali

Stalpi ornamentali sunt un model de pilon folosit pentru delimitarea spatiilor. Utilizarea lor este realizata cu scopul de a restrictiona total sau preferential traficul de autoturisme, in timp ce traficul pietonal este lasat liber.

Acesti stalpi ornamentali sunt alegerea potrivita pentru delimitare zone, ei avand un aport semnificativ si in realizarea unui aspect cat mai placut. Orice bolarzi de acest fel pot avea diverse culori astfel inct sa se integreze perfect in stilul arhitectural al zonei in care urmeaza sa fie amplasati.

Stalpii ornamentali cilindru sunt disponibili in 2 variante de inaltimi: 700 mm si 900 mm. In plus, orice stalpi ornamentali sunt accesorizati cu benzi refectorizante de clasa superioara si pot fi prevazuti cu sistem de iluminare interioara.


Preturi aici !

Stalpi ornamentali

stalpi ornamentali, stalp ornamental, stalpi, stalp, delimitare, spatii, delimitare zone, delimitare, restrictionare acces, benzi reflectorizante, benzi, bolarzi ornamentali, cilindri ornamentali, piloni ornamentali, stalp restrictionare acces, stalp restrictionare, restrictionare acces