Garantie produse | Stalp-retractabil.ro

Garantie produse

Stalp-retractabil.Ro ofera garantie tuturor produselor achizitionate!

   Lucrul care ofera siguranta unei functionari corecte o perioada idnelungata de timp este garantia. Daca un produs se defecteaza si de afla inca in perioda garantie, acest fapt implica constatarea defectiunii si rezolvarea ei de catre firma care l-a comercializat.

   Garantia produselor achizitionate din acest magazin online este valabila numai in cazul defectarii in conditii normale de utilizare. Pe parcursul garantiei, stalpii si bolarzii sunt reparati fie la locul amplasarii, fie la sediul firmei noastre, in cel mai scurt timp. Metoda aleasa pentru rezolvarea defectiunii este aleasa in functie de gravitatea problemei si de sculele necesare pentru rezolvarea ei.

Daca apelati si la serviciile noastre de montaj si instalare, garantia produselor creste considerabil!

   In functie de produs, garantia stalpilor si a bolarzilor cumparati de pe acest site poate dura 12 luni, 24 luni sau chiar 36 luni. Timpul de garantie al unui produs este diferit deoarece sunt luati in considerare mai multi factori.

   De exemplu, daca alegeti sa va montam noi stalpul, durata garantiei este mai indelungata decat daca alegeti sa il montati singur. Doar apeland la serviciile noastre va puteti bucura de servicii profesioniste functionabile o perioada indelungata de timp.

Conditii de acordare a garantiei

   Toate produsele achizitionate de la Stapl-retractabil.ro beneficiaza de garantie. Singura diferenta este timpul acesteia.

   Conditiile de garantie si procedura in cazul defectarii unui turnichet sunt detaliate in Certificatul de garantie care insoteste fiecare produs de delimitare spatii achizitonat din magazinul nostru online.