Stalpi din beton | Stalp-retractabil.ro

Stalpi din beton

Stalpi din beton sunt stalpi ornamentali confectionati din beton, folositi la delimitarea unei zone si la restrictionarea accesului in interiorul acestora. Restrictionarea sau interzicerea accesului auto este realizat prin intermediul unui stalp din beton, in timp ce accesul persoanelor nu este influentat cu nimic in urma montarii acestui tip de delimitare spatii.

Utilizarea unor stalpi din beton este o alegere potrivita pentru zonele in care se doreste restrictionarea partiala sau totala a accesului autoturismelor personale. Acesti stalpi din beton sunt foarte rezistenti datorita materialului din care sunt confectionati.

Stalpi din beton sunt acei stalpi ornamentali al caror aspect dureaza foarte mult in timp. Rezistenta lor este potrivita atat impotriva loviturilor si a socurilor, cat si impotriva conditiilor nefavorabile ale vremii.


Preturi aici !

Nu sunt produse în această categorie.

Stalpi din beton

stalpi din beton, stalp din beton, stalp ornamental, stalpi ornamentali, stalpi ornamentali din beton, stalp ornamental din beton, stalp, ornamental, beton, stalp, ornamentali, delimitare zone, delimitare spatii, restrictionare acces, bolarzi din beton, cilindru din beton, piloni din beton, bolard restrictionare acces, bolard, bolarzi, stalpi