Stalpi din metal | Stalp-retractabil.ro

Stalpi din metal

Stalpi din metal sunt stalpi ornamentali fabricati din metale rezistente, a caror functionalitate se refera la restrictionare acces auto partial sau total. Sunt compatibili cu orice aspect arhitectural, existand o gama larga de culori in care pot fi vopsiti.

Rezistenta oricarui stalp din metal este asigurata de materialul din care este confectionat. El asigura si un aspect placut o perioada indelungata de timp de la montarea acestor stalpi din metal.

Acesti stalpi din metal sunt alegerea potrivita pentru zone intens circulate in care se doreste delimitarea si restrictionarea totala sau partiala a traficului auto. Accesul pietonal nu este modificat cu nimic in urma montarii acestor stalpi ornamentali.


Preturi aici !

Nu sunt produse în această categorie.

Stalpi din metal

stalpi din metal, stalp din metal, stalpi ornamentali din metal, stalp ornamental din metal, stalp ornamental, stalpi ornamentali, stalp, metal, stalp, ornamentali, restrictionare acces, delimitare spatii, delimitare zone, stalpi restrictionare acces, bolarzi din metal, cilindru, piloni din metal, bolarzi, piloni