Stalpi retractabili electropneumatici | Stalp-retractabil.ro

Stalpi retractabili electropneumatici

Stalpi retractabili electropneumatici sunt stalpi retractabili automati actionati de o valva electrica ce creaza presiune asupra aerului din interiorul stalpului pentru a-l ridica sau pentru a-l cobori. Ei sunt utilizati cu precadere la intrarile in parcari, in piete, etc.

Pentru restrictionare acces auto fara modificari aduse traficului pietonal sunt utilizati stalpi retractabili electropneumatici. Acesti bolarzi automati sunt alegerea potrivita pentru zonele in care traficul este intens si trebuie gestionat sau inchis.

Orice stalpi retractabili electropneumatici au mecanisme incluse care le fac functionarea usoara. Acesti cilindri automati au grutatea foarte mare si e nevoie de sistem automat puternic pentru a-i actiona. Un stalp retractabil electromecanic poate fi actionat de o telecomanda sau de o cartela de acces.

Preturi aici !

Nu sunt produse în această categorie.

Stalpi retractabili electropneumatici

stalpi retractabili electropneumatici, stalp retractabil eletropneumatic, stalpi retractabili automati, stalp retractabil automat, stalp retractabil, stalpi retractabili, stalp automat, stalpi automati, bolarzi automati, cilindri automati