Stalpi retractabili electromecanici | Stalp-retractabil.ro

Stalpi retractabili electromecanici

Stalpi retractabili electromecanici sunt stalpi retractabili automati al caror mecanism de ridicare si de coborare se bazeaza pe electromecanica. Un sistem automat complet are puterea de a ridica si cobori orice stalp retractabil electromecanic.

Acesti stalpi retractabili electromecanici sunt utilizati in zonele in care se doreste restrictionarea totala sau partiala a traficului autoturismelor. Desi are aceasta functie de restrictionare a accesului, traficul pietonal nu sufera nicio modificare in urma instalarii unui bolard retractabil electromecanic.

Orice cilindri automati ca acesti stalpi retractabili electromecanici sunt o solutie fiabila pentru spatiile in care se doreste restrictionarea accesului. Ei sunt usor de integrat datorita multitudinii de materiale din care pot fi confectionate si culorilor pe care le pot avea.

Preturi aici !


Afişare 1 - 15 din 32 (3 pagini)

Stalpi retractabili electromecanici

stalpi retractabili electromecanici, stalpi retractabili automati electromecanici, stalpi automati electromecanici, stalp automat electromecanic, stalp automat, stalpi automati, stalp electromecanic, stalpi electromecanici, bolarzi automati electromecanici, bolarzi automati, cilindri automati, cilindri automati electromecanici, pilon automat, pilon automat electromecanic