Stalpi coloane electrice fixe | Stalp-retractabil.ro

Stalpi coloane electrice fixe

Stalpi coloane electrice fixe reprezinta piloni coloane electrice care, odata instalati, nu li se mai poate modifica pozitia sau locul in care au fost amplasati. Ei sunt utilizati in zone in care se doreste restrictionarea accesului auto.

Orice stalpi coloane electrice fixe reprezinta bolarzi electrici care fac legatura dintre instalatia electrica si nisa de bransament. Ei alimenteaza cilindri automati pentru a restrictiona accesul auto in zonele in care sunt amplasati.

Un stalp coloana electrica fixa trebuie instalat numai de catre persoane autorizate deoarece acesti piloni electrici reprezinta un pericol pentru cei care nu sunt specialisti in domeniu. Alegeti sa achizitionati stalpi coloane electrice fixe care, ulterior, sa fie montate de catre persoane care au cunostinte in domeniu.

Preturi aici !

Nu sunt produse în această categorie.

Stalpi coloane electrice fixe

stalpi coloane electrice fixe, stalpi coloane electrice, stalpi electrici, piloni electrici, bolarzi electrici, cilindri electrici, piloni automati, cilindri automati, bolarzi automati, stalp restrictionare acces, bolard restrictionare acces, pilon restrictionare acces, restrictionare acces atuo