Stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050 | Stalp-retractabil.ro

Stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050

SFCORAL1050
În Stocul
furnizorului

Stalp retractabil automat fara led FADINI CORAL 1050 reprezinta un bolard automat electrohidraulic, cu o inaltime de 500 mm, cu rolul de a interzice accesul autoturismelor in zonele publice si private.

Un stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050 nu este prevazut cu led, dar este foarte util cand vine vorba de delimitarea pistelor de bicicleta sau a trotuarelor.

Caracteristici specifice stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050:

  • Stalpii automati Fadini Coral 1050 au un timp de ridicare de 4,7 secunde.
  • Toate componentele importante ale stalpilor retractabili automati (unitatea hidraulica si motorul) se regasesc intr-o carcasa fabricata din otel tratat special anticoroziune, care se monteaza in pamant, prin cimentare.
  • Designul si forma unui cilindru automat Fadini Coral faciliteaza retractarea, iar miscarile de ridicare si de retragere sunt controlate de axul pistonului conectat direct la partea de sus a unitatii hidraulice.
  • Datorita setarilor din fabrica si a calibrarii prealabile, instalarea stalpului retractabil FADINI CORAL 1050 este usoara si rapida, nefiind nevoie de alte operatiuni suplimentare. Este suficienta racordarea la electricitate si conectarea la panoul electric Elpro S40.
  • Odata ce stalpul a ajuns la limita superioara, motorul este oprit cu ajutorul limitatorului de cursa. La coborare, motorul se opreste cand stalpul atinge pragul inferior.
  • Conexiunile din ansamblul motorul-pompa hidraulica constau in tevi fabricate din cupru rigid.
  • Benzile reflectorizante cu dungi rosii si galbene atasate de stalp au rolul de a asigura vizibilitatea la lumina zilei sau pe intuneric, chiar si in conditii meteo foarte dificile.
Caracteristici tehnice Stalp retractabil automat Fadini CORAL 1050:
Diametru: ø 100 mm
Grosime: 5 mm
Inaltime: 500 mm
Material: Fe 360 otel
Suprafata finisata: acoperire cu pulbere poliester RAL 7016
Carcasa: galvanizata
Timp de ridicare: ~ 4,7 s
Timp de inchidere: ~ 4,4 s
Temperatura de lucru: -20 °C +80 °C
Tip de ulei: ulei FADINI cod 708 L
Alimentare: 230 Vac- 50 Hz
Putere absorbita: 330 W
Curent absorbit: 1,8 A
Putere de iesire: 0,25 kW (0,33 HP)
Standard de protecție: IP 67
Frecvența de utilizare: intensă
Rezistenta la impact: 30.000 J
Rezistență la accident: 150.000 J
Greutate 86 Kg


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Stalp retractabil automat FADINI CORAL 1050 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun