Stalp retractabil automat OeO EASY 115-500 | Stalp-retractabil.ro

Stalp retractabil automat OeO EASY 115-500

SOEASY115-500
În Stocul
furnizorului

Stalp retractabil automat OeO Easy 115-500 este un stalp electromecanic, cu o inaltime de 500 mm, folosit pentru stoparea traficului rutier.

Acest stalp retractabil automat OeO EASY 115-500 se monteaza in sol si are un design modern, adaptabil la diverse zone urbana.

Caracteristici specifice stalp retractabil automat OeO EASY 115-500:

  • Unitatea de control CDK-US poate fi conectata cu 4 stalpi simmultan, cu posibilitatea de incetinire la sfarsitul tranzitiei, atat la ridicare cat si la coborare.
  • Sistemul de semnalizare cu led-uri dispuse axial si circular, impreuna cu benzile galbene reflectorizante, sporesc vizibilitatea pe orice vreme.
  • Material folosit in fabricatie: otel tratat anticoroziune. Exista posibilitatea de a alege culoarea folosita la vopsire.
  • Exista o arie protectie din otel la intrarea in sol a cilindrului, in forma patrata, al carei design permite integrarea usoara in diferite zone urbane.
  • Circuitul de caldura incorporat determina mentinerea unei temperaturi minime constante a uleiului si a proprietatilor acestuia, chiar si sub -40 grade C.
Caracteristici tehnice stalp retractabil automat OeO EASY 115-500:
Inaltime: 500 mm
Diametru: 115 mm
Timp de ridicare: 7 s
Material: otel
Suprafata finisata: gri RAL 7022
Temperatura de functionare: -20 - +60°C
Grad de protectie:IP 67
Rezistenta la impact:6000 J


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Stalp retractabil automat OeO EASY 115-500 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Stalp retractabil automat OeO EASY 115-500 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun